Dit account op Instagram neemt je mee terug naar de 00’s

Ze is nog maar 17 jaar maar de Nederlandse Ashley heeft een Instagramfeed waar je u tegen zegt. Ze neemt elke dag haar ruim 197k volgers, waaronder de enige echte Kim Kardashian mee terug naar de beste momenten van de 00’s. Wij vroegen Ashley het volgende.

Waarom ben je met dit account begonnen en wat vind je zo fascinerend aan de 00’s?
De reden dat ik begon met dit account is eigenlijk omdat ik de fashion en muziek van tegenwoordig echt verschrikkelijk vind. Ik heb altijd van de 2000s gehouden en ik hoopte dat andere mensen het met mij eens waren. Dat was inderdaad zo.

Je account heeft ruim 197k volgers, hoe is je account zo gegroeid?
Nou, al heel vroeg begon Paris Hilton mij te volgen en natuurlijk krijg je dan meer volgers want haar volgers begonnen mij ook te volgen. Ik plaatste elke dag wel 5 Ă¡ 10 foto’s en filmpjes. Hoe meer je plaatst hoe meer je wordt opgemerkt. In het begin gebruikte ik ook veel hashtags maar de grootste groei kreeg ik toen Kim Kardashian mij ging volgen. Toen bleven de likes en volgers maar binnenstromen.

Wie is je favoriete icoon van de 00’s?
Natuurlijk Britnet Spears! Alles aan haar is geweldig. Ze heeft zoveel iconische dingen gedaan. Haar hits zullen we over vijfitg jaar nog meezingen. Haar stijl vind ik geweldig. En hoe ze met haar mental breakdown in 2007 is omgegaan en nu weer helemaal back is met een killerbody. Ook vind ik haar persoonlijkheid gewoon heel leuk. Maar dat neemt niet weg dat Christina Aguilera ook een van mijn favorieten is hoor.

Wat maakt jouw account uniek?
Ik vind het erg moeilijk om te zeggen dat ik unieker ben dan andere. Ik doe wel echt mijn best met het zoeken van de foto’s. Vaak zoek ik dan op oude websites en blogs.

Hoelang wil je dit account nog gaan runnen?
Ik hoop lang. Daarnaast hoop ik dat ik het kan uitbreiden met een kleding-of sieradenlijn. Ik vind het nog hartstikke leuk om te doen en mensen zijn er nog steeds geĂ¯nteresseerd in om naar te kijken. Dus ik denk dat ik nog wel even blijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.