Activiteiten die je kan doen met slecht weer

Of er nog zonnige dagen komen deze zomer is nog maar de vraag. But we got your back! We zochten voor je uit wat je kan doen op je regenachtige vrije dagen.

Bowlen
Maar dan zonder lelijke verlichting en die ranzige schoenen. Bij Lucky’s Bowling in Zoetermeer en Warmond kan je bowlen in stijl. De volledige bowlingbaan ziet er onwijs chique uit met de mooiste designermeubels. Naast dat je er kan bowlen is het ook mogelijk om te genieten van het menu.


Naar de bioscoop
Pathé Tuschinski is een van de mooiste bioscopen die wij ooit hebben gezien! Schitterende bioscoop waar het voelt alsof tijd even stilgestaan heeft, in de positieve zin van het woord.

Bezoek een overdekt winkelcentrum
Voor de mensen die iets verder willen reizen is CentrO Oberhausen het perfecte indoor winkelcentrum. Ze hebben 153 winkels met onder andere een Lush, H&M en Bershka. Naast dat je er kan winkelen is er ook een gedeelte met kraampjes waar je heerlijk kan eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.