De Instagram hotspots van Amsterdam

Het maken van foto’s voor Instagram is natuurlijk hartstikke leuk. Maar het kan soms lastig zijn om mooie plekken te vinden. Gelukkig hoef je niet helemaal naar de andere kant van de wereld te vliegen voor mooie locaties want wij hebben de meest Instagram-waardige plekken van Amsterdam voor je op een rijtje gezet!

Toast it
De naam zegt het eigenlijk al, hier draait alles om tosti’s. Naast maar liefst 7 (!) verschillende tosti’s serveren ze ook heerlijke pannenkoeken, burgers en milkshakes. Het is zo ingericht dat het net lijkt of je een Amerikaans restaurant binnenstapt in de jaren vijftig.

Mama Kelly

Als we het interieur moeten omschrijven van MaMa Kelly in Amsterdam is het roze, roze en nog eens roze! Een prachtige setting met veel goud en roze velvet banken en stoelen.

The Commons

Dit restaurant is de perfecte plek om aan het werk te gaan met je laptopje of het maken van een geweldige Instagrampost.

Moco Museum

Op het Museumplein is het Moco Museum gevestigd. Dit museum exposeert moderne en hedendaagse kunstwerken. Ideaal voor een gezellige dag en je Instagramfeed.

Hortus Botanicus

Dit plantenparadijs is dé plek om even bij te komen van het drukke Amsterdam. Hortus Botanicus is iedere dag geopend van 10 tot 17 uur.

Zevenlandenhuizen

Last but definitely not least, Zevenlandenhuizen! Zevenlandenhuizen is een rij van zeven woonhuizen in de Roemer Visscherstraat, waarbij elk huis een bouwstijl uit een ander Europees land vertegenwoordigt.