Deze make-up merken zijn diervriendelijk

Wanneer je op zoek bent naar diervriendelijke make-up dan ben je hier op het juiste adres. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om veganistische make-up te kopen. Steeds meer merken overwegen om die overstap te maken en nu kan jij dat ook!

Vegan versus dierproefvrije make-up
Er zit een verschil tussen vegan en dierproefvrije make-up. Dierproefvrije make-up kan in tegenstelling tot vegan make-up wél dierlijke ingrediënten bevatten. Dat betekent dat dierproefvrije make- up niet per sé vegan is. Dit zijn echter wel vegan make-up merken:

B.A.E. by Hema
Zo zie je maar dat je niet ver hoeft te zoeken want je kunt al bij de Hema terecht voor vegan make-up. De gehele B.A.E. collectie is cruelty-free.

E.l.f. Cosmetics
Bij e.l.f. Cosmetics gebruiken ze ook alleen maar diervrije materialen. In tegenstelling tot veel merken zijn ook hun kwasten en wimpers geheel synthetisch. Dit merk is verkrijgbaar bij de Douglas.

Urban Decay
Urban Decay geeft aan dat zij hun make-up niet op dieren testen. Maar niet alle make-up is vegan. Ze hebben wel een vegan afdeling en die kan je hier vinden.

Lime Crime
Wauw, wauw en nog eens wauw. De kans dat je een kleurrijker make-up merk vindt dan Lime Crime is erg klein. Wij worden niet alleen blij van de make-up maar ook van het feit dat alles 100% vegan is.

Milk Makeup
Dat de naam het merk het woord ‘melk’ bevat is vast puur toeval. Dit merk is volledig overgestapt en verkoopt alleen maar vegan make-up.