Je wijn stijlvol opbergen doe je zo

Het is eindelijk weekend en dat betekent voor velen het opentrekken van een lekkere fles wijn. Maar hoe bewaar je die wijnflessen een beetje stijlvol op? De meeste wijnhouders zien er niet al te modern uit en meestal is er maar plek voor een paar flessen.

Maar met de wijnpaal is dat volledig verleden tijd! De wijnpaal is letterlijk een verticale paal waar je al je wijn stijlvol kan opbergen. Je kunt er maar liefs twintig flessen wijn mee opbergen.

Compact serie
Zijn twintig flessen iets te veel van het goede? Dan kan je ook voor de compact serie gaan. Deze wijnhouder heeft plek voor zes flessen.

Duurzaam
De wijnpaal heeft niet alleen maar een mooi design. Net als bij ons vinden zij duurzaamheid belangrijk. Al het materiaal wat ze gebruiken halen ze bij gecertificeerde bedrijven. Het aanschaffen van een wijnpaal kanhier.