Je kent het wel. Je gaat uit met je vriendinnen wanneer het onvermijdelijke gebeurt: een groepsfoto die vervolgens op Facebook wordt gezet en iedereen wordt erin getagd. Natuurlijk houden ze alleen rekening met zichzelf en kiezen ze de foto uit waar zij het beste opstaan. Om dit te voorkomen geef ik jullie een paar eenvoudige trucs om jezelf  net iets fotogenieker te maken.

 

Pas op je kin
Een truc die je kunt gebruiken is om je kin en hoofd iets naar voren te duwen. Het voelt een beetje onnatuurlijk maar op een foto doet het wonderen. Zeg maar dááág tegen die onderkin.

 

En je  schouders
Ook je schouders licht naar voren duwen heeft een positief effect. Dit benadrukt je sleutelbeen en op deze manier lijken je armer ook nog eens dunner. Een goede houding kan ook nog heel veel voor je doen.

 

Je tong
Zelfs hiervoor hebben we een tip voor je. Leg je tong achter je boventanden als je gaat lachen voor een foto. Dit geeft je een  ontspannende uitstraling.

 

Je armen
Wat je ook met je armen doet, druk ze vooral niet tegen je lichaam aan. Plaats je handen op je heupen of houd ze iets weg van de zijkanten van je lichaam.

Bron: Pure Wow

Audio & beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?