Een eerste date met iemand die je niet zo goed kent is altijd best spannend. Je hebt geen idee wat je kunt verwachten en het kan alle kanten opgaan. Ik vroeg me af wat de raarste dingen waren die iemand ooit heeft meegemaakt tijdens een eerste date. Zie hier het resultaat.

 

Twee jaar geleden ging ik uiteten met een jongen. Hij was zo ontzettend zenuwachtig dat hij zijn drinken over zijn broek had gegooid. Alles op tafel zat onder het bier en dat was nog niet eens het ergste. Ik sprak met hem af als vrienden en hij dacht dat het een date was. Sinds die date hebben we elkaar niet meer gezien. – Kim

 

De ongemakkelijkste date die ik ooit heb gehad was in Walibi World. Ik moest mij de hele dag vermaken met iemand waarmee het totaal niet klikte. De autorit leek veel langer te duren dan normaal. Een tip van mij: ga ergens heen waar je ook snel weer weg kan vluchten. – Anna

 

Ik heb echt de allerslechtste dates ooit gehad. Een keer was er een man die dacht mij meteen in bed te kunnen krijgen. Hierdoor werd ik erg afstandelijk want daar had ik natuurlijk helemaal geen zin in. Ik vertelde hem dat ik naar huis ging en zijn antwoord was: “is goed hoor ik heb hierna toch een andere date.” Ik wens de dame die met hem eindigt heel veel succes. – Aileen

 

Hij droeg een verschrikkelijk Gucci riem. Weet je wel? Zo’n grote waar je niet omheen kan. Ik houd daar totaal niet van en het leidde ontzettend veel af. Ik heb hem gevraagd of zijn shirt eroverheen kon want ik kon het echt niet aanzien. Het is uiteindelijk niks tussen ons geworden. – Fatima

Beauty & parfum

Ik nam een meisje mee op date naar een pizzeria. We hadden een heel gezellige avond gehad en ik vroeg de ober om de rekening. Nadat ik had betaald, pakte mijn date opeens de rekening van me af. “Waarom doe je dat?” Vroeg ik aan haar. “Ik wil hem graag bewaren voor in mijn plakboek.” Was haar antwoord. Ik vond het maar een beetje raar en had niet zoveel zin om nog een keer met haar af te spreken. Want wat voor rare dingen zou ze nog meer bewaren? – Tim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?